Stilempfehlung für das Top Vita

De Vita-top voor O-types

De mooie diepe V-hals van de Vita-top staat jouw figuurtype fantastisch goed. Het legt namelijk de focus op het gezicht en weg van de middenzone.

De aangesneden mouwen in de soepele stof zijn dan weer te zacht voor jouw figuurtype. Jouw schouderlijn heeft meer structuur nodig. Oplossing: maak een omslag aan de mouwen om meer volume op schouderhoogte te creëren.

Perfecte combi: maak de Vita-top in een donkere kleur en combineer met een broek of rok met rechte of uitlopende snit in dezelfde kleur. Draag er opvallende oorbellen, een halsketting of armband bij.
 

De Vita-top voor H-types

Het evenwicht tussen de schouders en de heupen bij de H-types is perfect, enkel een taille ontbreekt. Het is dan ook de bedoeling de balans van je lichaam te behouden en de illusie van een taille te creëren.

De diepe V-hals laat je hals en bovenlichaam langer lijken. De aangesneden mouwen staan je figuurtype minder goed want ze geven een iets te ronde belijning aan de schouders. Oplossing: maak de Vita-top in een neutrale kleur en combineer met een flare jeans of broek/rok met rechte of licht uitlopende lijn.

Geometrische en grafische prints zijn een absolute go voor jouw figuurtype.

Vita

De Vita-top voor I-types

De diepe V-hals van de Vita-top is ideaal voor de I-types. Het brengt namelijk de aandacht naar de taille en geeft jouw figuur meer vorm. Kies voor een flashy kleurtje en speel met kleuren en motieven bij het combineren om extra reliëf in je silhouet te steken.

De Vita-top voor A-types

Verbreed optisch je schouders door de V-hals breed genoeg te maken. A-types willen de aandacht naar het bovenlichaam brengen. Maak de Vita-top daarom in een opvallende kleur of met een speelse print en combineer met een broek of rok in een sobere, effen, liefst donkere kleur. Je maakt je look helemaal af door opvallende oorbellen te dragen. Zo gaat alle aandacht naar de bovenkant van het silhouet.
 

De Vita-top voor X-types 

De losse snit van de Vita-top volgt mooi je natuurlijke vormen. De V-hals accentueert ook je taille. Je schouders baten bij een rechte lijn, wat de Vita-top niet specifiek bezorgt.

Eenvoud siert dus kies voor een effen stof, dat staat jouw figuurtype het mooist. Combineer de top met een broek of rok met ronde, zachte belijningen. 

Vita

De Vita-top voor 8-types

De mooie, zachte en vloeiende belijning van de Vita-top staan de 8-types prachtig. De snit volgt je natuurlijke vormen en legt de juiste focus op je taille. De mooie halsuitsnijding staat je beeldig.

Kies voor een dunne, soepele stof die je vrouwelijke vormen benadrukt.
 

De Vita-top voor V-types

Wat een fantastisch bovenstuk voor jouw figuurtype, het perfecte basisstuk in jouw garderobe. De diepe V-hals en aangesneden korte mouwen maken de schouders minder breed en geven daardoor meer evenwicht aan je silhouet. Kies voor een donkere tint voor de top en combineer met een lichtgekleurde rok of broek. 

Vita