Stilempfehlung für das Kleid Trish

De Trish-jurk voor O-types 

Doordat het zwaartepunt van het lichaam bij O-types rond het middel zit, is het belangrijk om de aandacht daarvan af te leiden. Dat doe je door andere plaatsen te accentueren zoals het gezicht, de schouders, de benen, de polsen…

De mooie, ronde halsuitsnijding geeft zowel voor- als achteraan aandacht aan de bovenkant van je silhouet. De kortere mouwen brengen de aandacht dan weer naar de polsen. En de fijne polosluiting maakt een (licht) verticale lijn aan het voorpand.

Voorzie zeker voldoende ruimte ter hoogte van de buikzone. Zo vermijd je dat de jurk aan het lichaam ‘kleeft’. De jurk moet soepel en recht vallen.

Kies voor een tricot met een lengteribbel en creëer zo een verlengd effect. Tip: kleine motieven in de stof zijn ideaal om bepaalde zones te camoufleren. Ze creëren visuele chaos waardoor het oog niet naar een bepaald punt getrokken wordt. Kies voor een effen, donkere, niet-opvallende stof en combineer de jurk met opvallende oorringen. Zo trek je de aandacht naar het bovenste deel van je lichaam.
 

De Trish-jurk voor H-types

H-types hebben een mooi evenwicht tussen de schouders en de heupen, maar ontbreken een taille. De bedoeling is om de balans van je figuur te behouden. De rechte sobere snit van de Trish-jurk doet dat goed. De zacht glooiende vorm staat je perfect. Zeker de licht inkerende naad ter hoogte van de taille is een bonus. Bovendien heeft de Trish-jurk een mooie ronde halsuitsnijding die je prima staat.

Een toppertje voor de H-types dus!

Trish

De Trish-jurk voor I-types 

Het rechte figuur van een I-type mist vorm. De Trish-jurk in een effen kleur gaat dat niet oplossen. Kies daarom voor extra details of een leuk motief. Denk: bloemenprint, brede horizontale kleurstroken in verschillende kleuren…

Opteer voor stoffen met textuur die structuur geven aan je lichaam.
 

De Trish-jurk voor A-types

Bij het A-silhouet zijn de heupen het breedste punt van het lichaam en de schouders zijn in verhouding smaller. De uitdaging is om je schouders breder te laten lijken zodat ze meer in balans met de heupen zijn. Verleg het accent daarom naar de bovenkant van je lichaam. Probeer de heupen optisch te versmallen. Zo komt er een perfect evenwicht in je silhouet.

De Trish-jurk toont subtiel je taille, en de mooie halsuitsnijding, zowel voor- als achteraan, brengt de focus naar je bovenlichaam.

Voorzie extra ruimte rond de heupen zodat de stof niet aan je heupen ‘kleeft’. Maak de rokzoom eventueel iets wijder. 

Must have accessoires voor deze outfit: mooie, wat opvallende oorbellen.

Trish

De Trish-jurk voor X- en 8-types 

Je schouders en heupen zijn ongeveer even breed en je hebt een mooie taille. Het lichaam van de X- en 8-types is van nature mooi in balans.

De Trish-jurk volgt jouw natuurlijke vormen en accentueert je taille. De ronde vrouwelijke halsuitnsijding staat je beeldig en de smalle 3/4-mouwtjes geven een extra vrouwelijke touch. Het is de perfecte jurk voor jouw figuurtype.
 

De Trish-jurk voor V-types

De ronde, iets diepere, halsuitsnijding en eenvoudige snit ter hoogte van de schouder en buste staan jouw figuurtype goed. De rechte snit, de subtiel geaccentueerde taille en wat lossere zoom onderaan is een perfecte combi voor de V-types.

Trish