Conseil de style pour le Top Nala

Deze top met opvallende mouwen is een echt pronkstuk. Pas de top aan je lichaam aan met behulp van de volgende tips. Door rekening te houden met de kleur van de stof, de horizontale en verticale proporties van je lichaam maak je de Nala top die perfect bij jou past.

Horizontale proporties

De zoom van de top zorgt voor een horizontale lijn die het lichaam op dat punt verbreedt. Daarom valt de zoom best niet op het breedste deel van je lichaam maar breng je het lichaam in balans door de zoom op een smaller punt te laten uitkomen. En ook met de lengte van de wijde mouwen kan je spelen in functie van jouw figuur.

Ben jij een A-, X- of 8-type dan heb je eerder brede heupen. Laat de top dan ter hoogte van het heupbeen stoppen en de mouwlengte ter hoogte van de taillelijn. De mouwen brengen de aandacht naar de taille en weg van het iets bredere onderlichaam.

De V- en O-types hebben smallere heupen en dragen de top dus best wat langer. De mouwen komen tot aan de pols om extra volume te creëren ter hoogte van de heupen.

Verticale proporties

Types met een kort bovenlichaam, zoals bijvoorbeeld het H-type, dragen de top lang genoeg en steken ze niet in een broek of rok. A- en X-types hebben in verhouding tot het bovenlichaam iets kortere benen waardoor ze de top beter korter dragen en kan het wel in de broek of rok. Door deze tips breng je het lichaam weer in balans en creëer je lengte waar nodig.

Kleur

Ook de kleur is een belangrijke factor om je figuur in evenwicht te brengen. Een felle of lichte kleur vraagt meer aandacht dan een donkere kleur. Zo kies je als V- of O-type voor een donkere kleur zodat het iets zwaardere bovenlichaam minder in de kijker wordt gezet. En omgekeerd voor het A-type, dat net een smaller bovenlichaam en iets zwaarder onderlichaam heeft. Een opvallende kleur voor de top is voor dit type een aanrader.

Nala