Découvrez l'équipe!

Het leven van een Fibre Mood magazine

Voor het magazine in jouw handen terecht komt, legt het eerst een hele weg af. Nieuwsgierig? Volg ons naaimagazine hier van bij het ontwerp, naar de drukpers en tot bij je thuis!

Wij zijn Fibre Mood

Welkom! 

Wij zijn Fibre Mood! Wij? Inderdaad, wij. Fibre Mood is een klein team vol gepassioneerde mensen dat sinds juni 2018 aan de weg timmert! Ontdek hoe we bij Fibre Mood van A tot Z te werk gaan, maak kennis met ons team en waarvoor we staan.

Publisher & Founder
Teresa Bosteels & Isabelle Finet

Managing Director
Isabelle Finet

Creative Director
Teresa Bosteels

Business & HR Manager
Petra Bosteels

Design and Creations
Katja Verstrepen, Lynn Van de Velde, Céline Van Wassenhove

Knitters
Annette Acke, Ria Hercant, Lieve van Gerwen, Lena van Thienen

Illustration & Layout
Canan Verstraete, Katja Verstrepen

Senior Marketing & Sales Manager
Nicole Lasseel

Webmaster & e-Marketing
Katja Cloetens

Conversation Manager
Rijnie Janssen , Caroline Provinciael, Julie Houzet

Editor in Chief
Kris Flossie

Art Director / Graphic Design
Voshaes Studio

Photography
Tine Claerhout (studioshoot), Diego Franssens (portraits)
& Mous Lamrabat (outdoor and studioshoot )

Stylist
Lisa Lapauw, Indira Cardinaels, Christine Van Laer

Web design & Development
DM&S

Pattern Grading
Gradacom bvba

Final Editors
Julie Houzet (FR), Helena Sattler (GE), Laura Victoria
(EN)

Respect voor de Sewista

Het nieuwe trendwoord is - voor ons althans - ‘sewista’. Wat dat juist betekent? Wel, de sewista is een gepassioneerde naaister die van mooie stofjes houdt en modegevoelig is. Ze inspireert graag anderen door alle tips & tricks over naaien te delen en is terecht trots op haar zelf gemaakte garderobe. Voor de sewista gaat het allemaal over creëren, delen en inspireren!

CREATE

Stijlvol gekleed gaan, dat creëren we voortaan met onze eigen handen. Fibre Mood is daarbij je persoonlijke assistent, every step of the way. We leren je de ambacht van kleren maken op een originele manier. Zo helpen we je bijvoorbeeld een patroon te personaliseren en de juiste stof uit te kiezen. Je creëert daardoor zelf een uniek kledingstuk dat perfect past, zowel qua maat als stijl, want wij geloven dat iedereen een beeldige privécollectie kan maken. Ook jij!

SHARE

Want sharing is caring. De actieve community van Fibre Mood bestaat dan ook uit mensen die jouw passie voor naaien delen. Je komt terecht in een groep waar je al je vragen kwijt kan, waar je creaties van anderen vindt, waar je interessante gesprekken over patronen kan voeren, waar je een agenda met workshops in je buurt én een interactieve kaart met verkooppunten van Fibre Mood en stoffenwinkels kan raadplegen.

INSPIRE

We zouden boeken kunnen schrijven over hoe we jullie willen inspireren maar omdat beelden meer zeggen dan woorden maakten we een moodbook, boordevol inspirerende beelden en interessante naai- en breipatronen. Voor alle concrete tips & tricks, duidelijke werkbeschrijvingen, begeleiding bij de stofkeuze én stijladvies kan je terecht op www.fibremood.com.

We hebben één duidelijk doel voor ogen: iedereen sewista maken! Want wie z’n kleren zelf maakt, krijgt welverdiende bewondering maar ook respect voor de kunst van het vak. En er gaat toch niets boven de trots die je voelt wanneer je complimentjes ontvangt voor de kledij die je from scratch zelf gemaakt hebt.

Samen dragen we zo bij tot een mooie, respectvolle en duurzame wereld.

Veel plezier!

Teresa en Isabelle

 

Visie

Vanuit een duurzame en geëngageerde blik op de Westerse samenleving jonge vrouwen en mannen inspireren om creatief te zijn en trendy kledingstukken te vervaardigen, voor zichzelf en hun omgeving. 

Waarden

Authenticiteit, integriteit, openheid, respect, duurzaamheid, verbondenheid, creativiteit, zelfontplooiing, engagement, originaliteit en enthousiasme.

Mission Statement 

Make it Yours! Create, Share, Inspire