Conseil de style pour le Pull Stella

Dit korte truitje tot net voorbij de taille heeft een ronde halsuitsnijding, inzetstukken en vleermuismouwen. De Stella Top is een veelzijdig model want afhankelijk van de gebruikte stof krijg je telkens een ander effect.Ontdek hier hoe je deze trui aanpast aan jouw lichaamstype

Stella voor X-en 8-types

Het Stella truitje komt tot net iets voorbij de taille en laat je figuur extra mooi uitkomen. Je kan kiezen uit een breed gamma aan luchtige stoffen of fijne tricot. Stugge stoffen zijn totaal foute keuzes voor deze lichaamsbouw waarmee je je vrouwelijkheid en natuurlijke rondingen extra in de verf zet. Als je devleermuismouwen maakt in een stugge stof dan zou het hele bovenlichaam te recht en te zwaar worden. Je kan het perfect combineren met een smalle broek met rechte pijpen of met een broek met iets uitlopende pijpen met een wat hogere taille, zoals de Bertha broek. Hetzelfde geldt voor rokken. Bijvoorbeeld met een hoge taillerok zoals Pina I

Stella voor V-types

Vleermuismouwen zijn ideaal om het wat hoekigere bovenlichaam te verzachten. Door de vorm van de top wordt het gebrek aan taille verhuld. Maar maak de top lang genoeg om het bovenlichaam te verlengen en minder vierkant te maken. De zoomboord ter hoogte van de heupen laten lopen maakt dat de heupen wat meer aandacht krijgen en er meer evenwicht in je silhouet komt. 

Stella

Stella voor H-types

Om je van nature sportievere figuur te benadrukken is dit een perfecte trui voor jou. Combineer het best met een broek met uitlopende pijpen zoals de Bertha broek. Draag de top voldoende lang zodat het bovenlichaam niet te kort wordt en de focus niet ligt op de horizontale lijn ter hoogte van de taille.  Want dat wil je toch net vermijden.

Stella voor O-types

Als je een O-type bent wil je net de aandacht van je taille afleiden. Daarom is de korte versie van de Stella top geen aanrader voor jou. Je verlengt de top best tot heuphoogte of nog net iets langer en laat de zoomboord achterwege, zodat je geen ‘pofeffect’ krijgt. Want voor jou is het immers belangrijk om lengtelijnen te creëren en geen extra volume.Vermijd eveneens te dikke of stugge stoffen. Een fijn breiseltje zal voor geen extra volume zorgen en mooi soepel doorvallen.

Stella voor A-types

A types willen net de aandacht op het bovenlichaam leggen. Kies daarom een opvallende stof, voorzie de trui van extra details (bijvoorbeeld met linten met opschriftof experimenteer met de richting van strepen. Zo wordt je top een echte blikvanger. Maak de halslijn eventueel wat wijder dan voorzien, zodat je meer aandacht geeft aan je schouders en een gebalanceerd silhouet krijgtCombineer met een broek met uitlopende pijpen (zoals de Bertha broek of de Miyu broek) of een A-lijn rok.

Stella

Stella voor I-types

Bij I-types zal de Stella trui extra vorm creëren en volume geven aan je lichaamsvorm. Dit type kan best wel wat extra details verdragen. Je kan je trui verfraaien met bedrukte linten, franjes of andere details. Combineer met een broek met uitlopende pijpen (zoals de Bertha broek of de Miyu broek) of een A-lijn rok.

 

 

Overzicht Stijladvies

Stella