Conseil de style pour le Erin-sweat-shirt

Erin-trui voor X-en 8-types

Het Erin-truitje laat je figuur mooi uitkomen door de focus op de taille. Jij hebt baat bij kledingstukken die jouw natuurlijke vormen volgen en jouw taille accentueren.

De Erin-top met ¾-mouwen zal nog meer aandacht naar jouw taille brengen, maar de versie met lange mouwen staat jou ook goed.

Kies altijd voor soepelvallende stoffen. Stugge stoffen zijn uit den boze omdat ze jouw vormen absoluut niet in de verf zetten en je bovenlichaam te recht en te zwaar maken.

Je kan de Erin-top perfect combineren met een smalle broek met rechte pijpen of met een hoge taille-broek met uitlopende pijpen, zoals de Bertha-broek of de Miyu-broek. Kies voor de broek een soepelvallende stof. Hetzelfde geldt voor rokken. Bijvoorbeeld met een hoge taille-rok zoals Pina.

Erin-trui voor V-types

Het breedste punt van het lichaam van de V-types zijn de schouders. Maak de top daarom lang genoeg zodat die op heuphoogte komt. Bekijk hier hoe je dit eenvoudig kan doen.

Kies de versie met de lange mouwen. Je wilt namelijk de aandacht naar beneden leiden.

Combineer de Erin-top met een broek die voldoende volume aan de heupen geeft, zoals de Billie-broek. Of een broek op uitlopende pijpen, zoals de Bertha- of Miyu-broek.

Pattern Erin

Erin-trui voor H-types

Je rechte figuur vraagt niet om focus op de taille. Het is belangrijk het evenwicht in je silhouet te behouden en de aandacht naar het onderlichaam te brengen. Maak de top daarom lang genoeg. Zo wordt het bovenlichaam niet te kort en leg je de horizontale lijn van de zoom niet ter hoogte van de taille. Bekijk hier hoe je dat doet.

Ideale combi: de Erin-trui met een broek met rechte of licht uitlopende pijpen zoals de Bertha-broek.

Erin-trui voor O-types

Als je een O-type bent, wil je geen aandacht op je taille. De standaard Erin-top is dus geen aanrader voor jou. Hoe je de top dan wel best draagt? Verleng de Erin-top tot heuphoogte (of iets langer), verwijder de elastiek in de zoomboord, vermijd dikke of stugge stoffen. Je wilt de top lang genoeg dragen zodat je lengtelijnen creëert.

Combineer de Erin-top met een broek met rechte pijpen, zoals de Peaches-broek, of met de Pina-rok.

Pattern Erin

Erin-trui voor A-types

A-types willen alle aandacht op het bovenlichaam leggen. Kies daarom een stof met een opvallend design of horizontale strepen, in sprekende of lichte kleuren. Zo wordt je top een echte blikvanger. Maak de halslijn eventueel een beetje wijder dan voorzien. Zo geef je meer aandacht aan je schouders en krijg je een gebalanceerd silhouet.

Combineer met een broek met uitlopende pijpen, zoals de Bertha- of de Miyu-broek, of een A-lijn rok in een soberdere kleur dan de top en creëer op die manier optisch een evenwicht in je silhouet.

Erin-trui voor I-types

Bij I-types zal de Erin-top extra volume geven aan de rechte lichaamsvorm. Jouw type kan best wel wat extra details gebruiken. Maak de Erin-top daarom in een stof met een design, een opvallende kleur of een stof met textuur.

De versie met wijde ¾-mouwen zal jouw figuurtype het beste staan. Combineer met een broek met uitlopende pijpen, zoals Bertha of de Miyu-broek, of een A-lijn rok, zoals de Jutta-rok.

erin