Campagne Dress My Window

Banner_dress_my_window

De Dress My Window campagne hebben we on hold gezet. In ons enthousiasme hielden geen rekening met het feit dat het nog te vroeg is om Sewistas voor dergelijke zaken naar de stoffenwinkels te sturen. Een campagne als onze Dress My Window is dus momenteel niet echt gepast. Maar uitstel is geen afstel! We’ll be back.

 

Met de ‘Dress my Window’ campagne willen we onze trouwe community in de spotlight zetten. Een wedstrijd waarmee we het talent van sewistas in de kijker zetten en we tegelijkertijd de winkeliers een handje helpen met mooie etalages. Wat een combinatie!

Hoe werkt het?

Wel, de deelnemende sewistas maken met hun getalenteerde vingers een  prachtige creatie die ze dan naar een deelnemende winkelier brengen voor een ereplaatsje in de etalage. Zo krijgt de winkelier een mooie en inspirerende pop-up etalage. Deze etalages vol creativiteit willen we echter niet verloren laten gaan. De winkeliers sturen foto’s door naar Fibre Mood. Wij geven ze een plaats in de spotlight op onze website.
 

Beloning voor sewistas

Tegenover al jullie harde werk staat er natuurlijk een beloning. Behalve dat jouw creatie ‘famous’ zal worden, mag je voor elke deelname een PDF-naaipatroon van Fibre Mood uitkiezen ter waarde van 7,5 Euro. 

Maar er is meer. De 3 mooiste etalages maken kans op een jaarabonnement van Fibre Mood.
 

Beloning voor winkeliers

Elke winkelier mag 3 inzendingen doen. Je wordt daardoor niet alleen eigenaar van een inspirerende etalage met Fibre Mood creaties, je kan deze regelmatig wisselen met de hulp van andere sewistas.

Behoort één van je inzendingen tot de mooiste 3, dan mag je een interview verwachten van onze Fibre Mood reporter én krijg je zowaar de orginele kledingstukken van 3 Fibre Mood edities om gedurende 1 jaar in jouw etalage te hangen.

Wat een prijzen! Waag je kans en doe nu met ‘Dress my Window’!

Winners Dress My Window CORRECT

Vorig jaar creeërden heel wat winkeliers samen met hun Sewistas mooie (levende) etalages. Jullie kozen deze 3 knappe winnaars: 

Stoffquelle, Duitsland

Bobby Sewing, België 

Villa Sassefras, Nederland

De sewistas ontvangen allen een jaarabonnement.
De winkeliers ontvangen de originele kledingstukken uit onze magazines gedurende een jaar.

Wedstrijdregelement

Sewistas

Als deelnemende Sewista kies je zelf de winkel waar je mee wilt samenwerken. Je contacteert ze zelf via mail of persoonlijk in de winkel. Je mag in totaal met 3 creaties deelnemen aan de campagne. Deze mag je in eenzelfde winkel tonen, of in meerdere winkels hangen. Je verhoogt er je winkansen mee!

Wanneer je een creatie voor een winkelier hebt gemaakt, krijg je gratis een PDF-patroon naar keuze. Daar zorgt jouw winkelier voor. Hij bezorgt ons een foto van zijn etalage met jouw naam en emailadres, zodat we je prijs kunnen overhandigen.

Winkeliers

Als deelnemende winkelier mogen jullie natuurlijk zelf Sewistas aanspreken om mee te doen aan de wedstrijd. Daarnaast kunnen jullie van deze campagne ook gebruik maken om aan klantenbinding voor jullie eigen winkel te doen. Voel je vrij om zelf beloningen / incentives uit te delen aan je trouwe klanten die willen deelnemen aan de campagne.

Als winkelier ben je in de campagne het aanspreekpunt voor de Sewistas. Zij staan in rechtstreeks contact met jou. Afspraken in verband met welke creaties er worden gemaakt, wanneer ze aangebracht worden,… laten we aan jullie organisatietalent over.

De creaties die jullie ontvangen moeten herkenbaar zijn. Schrijf de naam van de Sewista én het gebruikte patroon op het naamkaartje en plaats het mee in jouw etalage.

Iedere winkelier mag maximaal 3 foto’s van zijn etalage doorsturen. Deze foto’s kunnen via ons e-mailadres sewista@fibremood.com ingezonden worden. Bij iedere foto vermeld je duidelijk de namen en gegevens van alle Sewistas die hebben bijgedragen aan de etalage.  Wij laden ze zo snel mogelijk op de wedstrijdpagina op met vermelding van jouw winkel en deelnemende sewista.

Inzenden kan tot 14 juni middernacht. Stemmen kan tot en met 21 juni. Op maandag 22 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

Heb je geen etalage? Maak dan een mooie hoek in je winkel.

Hoe kiezen we de winnaars?

In twee stappen.

Stap 1:

De redactie van Fibre Mood maakt een selectie van 10 etalages of winkelhoeken. Welke criteria hanteren we:

  • Vormgeving van de etalage of winkelhoek in z’n geheel (kleurenharmonie, styling, enz.)
  • Inspirerend gehalte van de etalage/winkelhoek
  • Worden we er blij van?

Stap 2:

We organiseren een poll met deze 10 en vragen de sewistas om hun stem uit te brengen. Ook winkeliers mogen hun klanten oproepen om te stemmen voor hun etalage.