Style advice for the Robyn dress

De Robyn-jurk voor V-types

De rechte snit van de jurk staat de V-types zeer goed. Bovendien valt de taille van de Robyn-jurk iets lager. Nadeel is dat de horizontale halsuitsnijding de schouderlijn breder maakt, wat niet goed is voor de V-types. Dat kan je oplossen door een lange halsketting op de jurk te dragen die een V-lijn maakt.

Kies voor een sobere, donkere tint voor de jurk, eventueel in een strak ruitmotief. De stof mag goed doorvallen zodat die stevig rond het lichaam valt.

 

De Robyn-jurk voor H-types

Een toffe jurk voor de H-types, deze Robyn-jurk. De rechte snit gaat jouw figuur goed af. De verlaagde taille werkt ook goed voor jou. Kies een soepele stof die meer volume en vorm aan je lichaam geeft. De Robyn-jurk voor jouw type is het mooiste in een effen kleur of strak ruitmotief.

 

De Robyn-jurk voor O-types

De verticale lijn van de rechte snit verlengt jouw figuur optisch. Dat is ideaal voor het rondere figuur van de O-types. Momenteel legt de jurk te veel focus op de taille, wat niet ideaal is voor jouw figuurtype. Probeer dat accent te verleggen door de riem laag genoeg te dragen of bijvoorbeeld enkel op de rug vast te binden. Maak de jurk niet te lang, toon die mooie, slanke benen maar!

Robyn

De Robyn-jurk voor A-types

De bredere halsuitsnijding geeft een mooi tegengewicht aan je heupen. Bovendien oogt de sobere onderkant van de jurk mooi. Maar de rechte snit van de Robyn-jurk legt niet genoeg de focus op jouw taille. Wil je zeker schitteren in deze jurk? Dan is het belangrijk de aandacht naar de bovenkant van je lichaam te brengen. Voorzie voldoende accessoires, zoals een opvallende halsketting of oorbellen. Hou de onderkant van je silhouet sober, draag voorbeeld geen opvallende schoenen. 

 

De Robyn-jurk voor X en 8-types

De rechte snit van de Robyn-jurk is eigenlijk te ‘gesloten’ voor jouw figuurtype. Ze verbergt jouw mooie natuurlijke vormen. Hou je toch van deze jurk? Kies dan voor een op-en-top vrouwelijke stof, zoals satijn. Die valt mooi soepel. Ga ook voor een effen kleur en werk af met verfijnde accessoires: een lange halsketting of armband.

 

De Robyn-jurk voor I-types

I-types willen extra volume creëren. De asymmetrische jurk met drapage geeft jouw rechte figuur meer vorm. Dé jurk voor jouw figuurtype, dus. Maak de jurk in een opvallende kleur of in een satijnen stof. Kies voor een stof die voldoende gewicht heeft.

Robyn