Fibre Mood x Janome: win a sewing machine

Aurelie_winjanome

Proficiat Aurelie !

#winjanome

Met de komst van een nieuw seizoen slaan Fibre Mood en Janome opnieuw de handen in elkaar. Met de deze nieuwe campagne willen we onze trouwe community in de spotlight zetten. Een wedstrijd waarmee we het talent van Sewistas in de kijker zetten en we de Sewista met de mooiste inzending belonen met een Janome Memory Craft 6700P Professional ter waarde van €1799​​​. Dat is de ultieme naai-ervaring tijdens het maken van jouw Fibre Mood items. 

 

Hoe werkt het?

1. Neem voor 14 november 2019 een foto van jezelf in je leukste outfit met een Fibre Mood creatie en upload deze op de 'Jouw Creaties' pagina met '#winjanome' in de titel. Wij voegen de deelnemende creaties toe aan deze pagina.

2. De redactie kiest samen met Janome de 20 meest in het oog springende outfits waar we vrolijk van worden, die ons inspireren en die er gewoon benijdenswaardig goed uitzien.

3. Daarna kiezen jullie door te stemmen op de 20 geselecteerde foto’s. De finalist met de meeste hartjes op haar/zijn foto op 21 november 23.59 u (Brussels time zone) ontvangt de Memory Craft 6700P Professional van Janome. 

 

Creatie toevoegen

janome Memory Craft 6700P Professional

Deelnemende Sewistas

Janome Memory Craft 6700P Professional

Janome introduceert als eerste een professionele (top-loading) industrie machine die met een snelheid van 1200 steken per minuut een rechte steek naait. De MC 6700P is speciaal ontworpen om prestaties te leveren in snelheid, kracht en stabiliteit. Met een volledig metalen frame worden alle trillingen weggenomen. Een helder groot LCD scherm geeft een duidelijke weergave van alle nuttige informatie over steken en instellingen. Uitgebreide LED-verlichting op 3 plaatsen zorgt voor een schaduwvrij werkgebied. Het exclusieve AcuFeed Flex™ systeem zorgt voor het perfect transporteren van uw stoffen bij meerdere en/of dikke lagen stof.

Voor optimale prestaties en een glad resultaat bij het naaien van fijne en zwaardere stoffen kan de naaivoetdrukregelaar eenvoudig traploos worden aangepast. Actieve naaisters met veel wisselende materialen en garensoorten verkiezen vaak een uit de industrie voortkomende draadspanningsregelaar voor het gemakkelijk en snel instellen van de juiste draadspanning. De MC 6700P is voorzien van de allernieuwste technieken in naaldplaten. Machine wordt geleverd met 3 kliksysteem naaldplaten inclusief de Professionele HP naaldplaat met bijbehorende naaivoet. 200 steken - 5 lettertypestijlen - 9 knoopsgaten - superieure ingebouwde naaldinrijger.

janome Memory Craft 6700P Professional