Stilempfehlung für die Hose „Miyu"

Asymmetrie en elegantie

Deze leuke en originele broekrok maakt je garderobe instant fun. Aan creativiteit geen tekort want dit stuk kan je op allerhande manieren dragen en combineren. Bovendien pas je de broekrok makkelijk aan je figuurtype aan. Voor ieder wat wils dus!

Algemene tips:

  1. Speel met deze broek op de taille. Die benadruk je door het bovenstuk (T-shirt, blouse …) in de broek te stoppen. Of combineer de broekrok met een cropped top of aansluitend rolkraagtruitje. Wanneer je, zoals de H- en I-types, van nature weinig tot geen taille hebt, gaan we optisch een taille creëren. Je maakt als het ware een X over je silhouet door de Miyu-broek te mixen met een top die je schouders breder maakt.
  2. Laat je enkels schitteren onder deze broek. Laat ze dus bloot.
  3. Kies de juiste lengte. Ben je nogal groot? Dan kan je de Miyu-broek op kuitlengte dragen. De benen lijken op die manier visueel korter. De iets kleinere mensen, dragen de Miyu-broek best tot onder de knie en in combinatie met een hoge hak om enkele centimeters te winnen. Creëer nog meer lengte door een pump of sandaal in nudetint te dragen en kies voor een stof met een verticale streep voor de broekrok. De zoom maakt een horizontale lijn op het been en is een blikvanger. Als je stevige kuiten hebt, zal de wijde broekspijp ervoor zorgen dat je benen slanker lijken. Laat de Miyu-broek dan liefst eindigen onder de kuit. Heb je dunne kuiten, laat de broek dan eindigen op de kuiten, waardoor ze voller zullen ogen. 
  4. Neem een goede kleur of print. Ben je eerder klein of heb je wel wat rondingen? Combineer de Miyu-broek dan met een top in een niet te afwijkende kleur of tint. Met monochrome kleuren maak je een kledingcombinatie met verschillende schakeringen van één kleur. Je lijkt hierdoor langer en slanker. Een donkere kleur vraagt minder aandacht, dus als je zwaardere heupen hebt, opteer dan voor donkere kleuren in plaats van lichte tinten en vice versa. Ben je klein en fijn kies dan voor een fijn, subtiel printje.
  5. Zorg voor een goede balans tussen boven- en onderkant.
  6. Draag (dad)sneakers voor een coole look. Je bent snel opgekleed door een sleehaksandaal of pump met wat puntige neus (= verlengend effect) te dragen.
Miyu

Stijladvies voor A-types

De Miyu-broek accentueert de taille voor de A-types. Bovendien verdoezelt de broek de bredere heupen en laat de benen langer lijken. Kies idealiter voor een stof met een lengtestreep want dat geeft een extra verlengend, en dus versmallend, effect aan je figuur. Breng meer balans in je silhouet door een donkere stof te kiezen voor de broek en die vervolgens te combineren met een top in een lichtere of opvallende kleur. Een donkere kleur verdwijnt namelijk naar de achtergrond, een lichte kleur vraagt aandacht en springt eerst in het oog. 

Stijladvies voor H-types

De Miyu-broek is de ideale broek om jouw rechte figuur wat meer vorm te geven. 

Combineer de broek met een top die je schouders breder maakt. Op die manier suggereer je een taille. 

Stijladvies voor V-types

De Miyu-broek heeft een perfecte snit voor jouw figuurtype want ze geeft tegengewicht aan je bredere schouders. Je kan kiezen voor een stuggere stof zodat de broek mooi in een A-lijn valt. 

Miyu

Stijladvies voor O-types

Een mooie broek voor jouw figuurtype als je de broek maakt in een soepele stof. De broek moet mooi ‘doorvallen’. Combineer de Miyu-broek met een top in nagenoeg dezelfde kleur. Je zult er langer en slanker door ogen. Een stof met lengtestreep is ook goed voor jouw silhouet want dat geeft extra lengte en heeft bijgevolg een versmallend effect.

Stijladvies voor X-types

Voor jouw figuurtype is het belangrijk om de natuurlijke vormen van je lichaam te volgen en je taille te accentueren. De A-lijn van de broekspijpen verhult eventuele bredere heupen. Combineer met een top met een mooie ronde halslijn.

Stijladvies voor I-types

Een Ideaal model voor een recht, slank figuur dat op zoek is naar extra vorm. Er zijn veel details aan de broek, zoals de plooien, asymmetrische sluiting, riem… waardoor er beweging en volume gecreëerd wordt. Net wat jouw figuur nodig heeft! Combineer de broek met een top met details op borsthoogte en krijg daardoor een evenwichtig silhouet.

 

Overzicht Stijladvies

Miyu