Stilempfehlung für das Kleid Joanne

De Joanne-jurk voor X-types

Jouw figuurtype mag een extra accent op de taille hebben en daar zorgt de aansluitende snit en mooie V-hals zeker voor. Eenvoud siert en dat is zeker zo voor de X-types. Voeg niet te veel fransjes toe aan de jurk en kies voor een effen kleur. Verkies een stevige stof die toch voldoende soepel valt rond de billen.

 

De Joanne-jurk voor 8-types

De Joanne-jurk benadrukt mooi je vrouwelijke rondingen. De snit en de V-hals leggen het accent op je taille. Kies voor een soepele stof die mooi valt rond de rondingen van je lichaam: crêpe, zijde, viscose… Harde stoffen zijn uit den boze.

Deze jurk is prachtig met een zacht bloemenmotief of een diep aquarel.

 

De Joanne-jurk voor V-types

V-types zijn gekenmerkt door brede schouders. We willen de aandacht daarom weg brengen van de schouders.De V-hals klaart die klus! Bovendien geeft de A-lijn van de rok tegengewicht aan je brede schouders. Er komt meer evenwicht in je silhouet.

Voeg niet te veel franjes toe aan de jurk, opteer voor een stoere, sportieve look met rechte lijnen. Dit staat jouw rechte figuur het beste. Om de rechte lijn te respecteren is een effen kleur of streepjesmotief – in alle variaties - de beste optie.

De stof mag wat stugger zijn, maar moet toch nog voldoende doorvallen. Denk aan linnen, katoen… Stoffen met elastaan: flexibeler en toch stug.

Joanne

De Joanne-jurk voor H-types

Jouw rechte figuurtype mist een taille. De Joanne-jurk biedt de oplossing. De mooie V-hals en A-lijn rok leiden de blik naar het centrum van je silhouet en creëren zo een taille. Kies voor een eenvoudige stijl zonder te veel franjes om het evenwicht in je silhouet te behouden.

Show die mooie benen door de Joanne-jurk op kniehoogte te maken. Geometrische vormen, ruiten of strepen geven jouw jurk een extra touch. De ideale stof is een tikkeltje stug maar toch nog voldoende vloeiend zoals gabardine, linnen, katoen…

 

De Joanne-jurk voor O-types

De gevarenzone van O-types is het middel dus we gaan de aandacht daar wegnemen en verleggen op je mooie benen, hals of decolleté. De V-hals en A-lijn leggen al een accent op het bovenste en onderste deel van je lichaam. Maak de jurk op kniehoogte, ofwel net boven het slankste deel van je benen. 

Extra tip: kies voor een effen, donkere en geen opvallende stof. Combineer met eyecatcher oorringen. Zo trek je de aandacht nog meer naar het bovenste deel van je lichaam.

Joanne

De Joanne-jurk voor A-types

Ben jij een vrouw met een A-figuur? Dan zijn je heupen breder dan je schouders. Het goede aan de Joanne-jurk voor de A-types is dat de getailleerde snit de focus op het bovenlichaam legt en dus weg van de bredere heupen. De V-hals en de vorm van de tailleband leggen het accent op het bovenlichaam en brengen je lichaam mooi in balans. De A-lijn rok verdoezelt de bredere heupen. Idealiter maak je de Joanne-jurk in een effen kleur. Al kan je ook opteren voor een opvallender bovenstuk en een effen onderstuk.

Ga voor een stevige stof die toch voldoende losjes valt rond de billen.

 

De Joanne-jurk voor I-types

De I-types hebben de perfecte jurk gevonden: de Joanne-jurk. Jouw rechte figuur springt van vreugde met de V-hals, tailleband en A-lijn want het geeft meer vorm aan je figuur. Je creëert een taille en mooi rondingen. Vermijd wel verticale strepen in de stof, want die maken je rechte figuur nog recchter. Je kiest best voor een stof met wat textuur of een print. Hier geldt: hoe bonter, hoe beter.

Joanne