Stilempfehlung für den Jumpsuit Leah

De Leah-jumpsuit voor X- en 8-types

Belangrijk voor de X- en 8-types is om je taille niet te camoufleren maar net te accentueren. Draag de Leah-jumpsuit dus altijd met de riem. Je creëert een V-halsuitsnijding als je de rits een beetje openlaat. Op die manier breng je de aandacht nog meer richting je taille en laat je je bovenlichaam en hals langer lijken. Maak de Leah-jumpsuit in een niet te stijve stof.

De Leah-jumpsuit voor V-types

Als vrouw met het V-figuurtype ligt het zwaartepunt van je lichaam boven de taille: de schouders zijn breder dan de heupen. Creëer balans in je silhouet door je schouders optisch te versmallen en je heupen te verbreden.

Schenk jezelf een mooie V-halsuitsnijding door de ritssluiting altijd een beetje open te dragen. Draag een leuke top onder de jumpsuit en trek zo de aandacht naar de middenzone van je bovenlichaam (en dus weg van de schouders). Bovendien lijkt je taille op deze manier smaller. Win-win dus! De zakken op heuphoogte geven ook voldoende volume aan je onderlichaam. Je kan de broek onderaan oprollen om extra gewicht aan je onderlichaam te geven en zo meer balans te geven aan je silhouet.

Leah jumpsuit

De Leah-jumpsuit voor A-types

Het zwaartepunt van het A-type ligt ter hoogte van de heupen. De kunst is om je schouders breder te laten lijken zodat ze meer in verhouding staan tot de heupen. Draag de jumpsuit open in combinatie met een horizontaal gestreepte of felgekleurd t-shirt. Dat geeft extra aandacht aan je bovenlichaam. Bovendien zorgt het plat stuk op de schouders van de jumpsuit voor een verbredend effect.

Tip: als je een stof met print gebruikt, knip dan de stof voor het plat stuk en de borstzakjes in een andere richting om nog meer aandacht aan het bovenlichaam te geven. Accentueer je taille door de Leah-jumpsuit met een riem te dragen. Maar span de riem niet te strak aan zodat de overgang van boven- naar onderlichaam zacht is.

De Leah-jumpsuit voor H-types

Het evenwicht tussen schouders en heupen bij de H-types is perfect, alleen een taille ontbreekt. Het is dan ook de bedoeling de balans van je lichaam te behouden en een taille te creëren.

Zet de naad van de broek niet te hoog maar eerder lichtjes in de richting van de heupen. Zo kan je de riem wat lager dragen.

Je kan opteren voor een zware stof maar ook soepele of iets stuggere stoffen zijn mogelijk. Geometrische en grafische prints zijn een absolute go voor jouw figuurtype.

sewing pattern Leah jumpsuit

 De Leah-jumpsuit voor O-types

De rits vooraan tekent een verticale lijn centraal over je lichaam. Zo rek je je bovenlichaam optisch uit. Breng de focus naar je schouders en gezicht door de rits open te zetten en de kraag open te laten vallen. De meeste O-types hebben slanke enkels. Show die door de broekspijpen een beetje op te rollen en de jumpsuit te combineren met een sleehak. Tip: draag opvallende oorbellen om de aandacht weg te halen van ‘de gevarenzone’, namelijk de buik bij de O-types. Je kan de jumpsuit zowel met als zonder riem dragen.

Kies voor een medium tot zware stof en een relatief donkere kleur.

De Leah-jumpsuit voor I-types

Het leuke aan de jumpsuit voor de I-types is dat ze op een zeer speelse manier volume geeft aan hun slanke figuur. Tips: knip de borstzakjes in een andere richting als je een stof met print gebruikt, laat de rits wat openstaan en combineer met een top met een leuke print of opvallende kleur, rol je broekspijpen of mouwen op en maak zeker gebruik van de riem!

Kies stoffen die je lichaam structuur geven en ga zeker voor een printje of leuke kleur.

sewing pattern Leah jumpsuit